Over Wereldwinkel Weesp

Over Wereldwinkel Weesp

Wereldwinkel Weesp streeft naar een eerlijke kans voor producenten in ontwikkelingslanden om zich een plaats te veroveren op de wereldmarkt. Wereldwinkel Weesp verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

Wereldwinkels zijn bijzondere cadeauwinkels, waar je producten kunt kopen uit niet-westerse culturen. zoals prachtige beelden uit Indonesië, Kenya of Thailand, mooie vazen uit Peru en trendy sieraden uit India. En natuurlijk ook geurige wierook uit India, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureau-artikelen.

Naast een groot assortiment koffie vind je er vele andere smakelijke levensmiddelen, zoals thee, chocolade, broodbeleg, en diverse wijnen. En niet te vergeten allerlei heerlijke tapenades en chutneys, zout met kruiden, verschillende soorten mosterd met kruiden, en jam. Koop je iets van in Wereldwinkel Weesp, dan bevorder je de eerlijke handel en steun je de ontwikkeling van bijvoorbeeld zilversmeden, pottenbakkers of koffieboeren op het zuidelijk halfrond.